Welkom bij Egid !!
 

Ceremoniefilms . nl

 

Een uitvaart laten filmen kan enorm waardevol zijn.
Het verlies van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. De dag van de uitvaart gaat meestal veel te snel voorbij om alle indrukken, aanwezige, speeches e.d. volledig in U op te nemen.

Een uitvaartvideo kan helpen bij de verwerking van emoties en zorgen voor een troostende belevenis. Voor bijvoorbeeld kleine kinderen is het enorm waardevol om beelden te hebben van hoe het was. Want ook de kids zullen óóit met vragen komen!
Daarnaast is het ook een uniek middel om de mensen die er niet bij konden zijn, tóch te laten “deelnemen” aan de uitvaartceremonie.

Wij helpen U en de andere nabestaande graag in deze moeilijke tijd door een waardige video te maken van het afscheid van Uw dierbare.


  • Begraafplaats
  • verplaatsen wagen
  • aankomst kerkhof
  • zegening overledene
  • hand op schouder
  • lopende naar huis 

De ceremoniële after-movie is de meeste gekozen optie. Het maken van een volledige uitvaart registratie én ook het verzorgen van een professionele livestream behoort tot de mogelijkheden.
Middels professionele camera apparatuur zullen onze cameramensen zo onopvallend mogelijk aanwezig zijn.
Naast video zal uiteraard ook audio worden opgenomen. Zodoende kunt u alle speeches en prachtige woorden voor altijd kunnen terughoren.

 


Welke optie zou voor u het meeste van toepassing zijn ?
- het verzorgen van een prachtige samenvatting (aftermovie)?
- het verfilmen van een complete dienst?
- het opzetten en uitvoeren van een livestream?